Mange ønsker at få succes med at spille basketball, idet man i denne sport giver sig selv 100 %, men for at kunne komme på førsteholdet kraves det naturligvis, at man er i super god form. Hvis du har dette som et mål, så bør du træne jævnligt og holde dig i god form, således du kan blive én af de bedste på dit hold. Det er utrolig vigtigt for din krop, at du tænker dig om, hver gang du spiser noget. Du bliver naturligvis sulten ligesom alle andre mennesker, og hvad gør du så? Du skal reelt altid spise sundt og varieret kost, således du altid får de nødvendige næringsstoffer i din krop, så du altid har en god fysisk form og kondition. Det har man altid brug for som stjerne på banen. Du skal holde meget igen med at nyde sodavand, slik, chips, kager samt fastfood og anden fed mad. Grunden til dette er, at du med disse søde og fede sager vil få mere fedt på kroppen gennem øget indtagelse af tomme kulhydrater og fedtstoffer, som ikke vil virke muskelopbyggende som protein tilsvarende gør. Naturligvis skal man spise varieret kost men gerne med masser af kostfibre samt proteiner. Men hvad gør man så i pauserne, når de andre spiser snacks og slik eller kager, for der vil den lille sult jo også banke på din dør?

Svaret kan være Nupo

Der findes faktisk mange sunde alternativer til de usunde mellemmåltider. Man kan spise frugt, knækbrød, hjemmelavede sunde snacks og andre sunde små måltider, men man kan jo ikke altid lige tage en varm lækker kyllingefilet op af tasken. Så findes der jo det nemme og lækre Nupo måltid, som nemt tager din sult og samtidig giver den dig sunde kostfibre samt proteiner, uden at du samtidig indtager en masse fedt og kulhydrater samtidigt. Nupo feder ikke, da dette slankepulver er meget kaloriefattigt. I Nupos produkter findes der især proteiner og kun lidt fedt og kulhydrater. Derfor kan man sagtens mikse en sund og velsmagende drink i pauserne, hvor man lige skal stille sin sult. Nupo er ikke en mirakelmedicin, selvom det kan føles sådan, men det et veldokumenteret slankepulver, som er udviklet af nogle danske læger for 30 år siden, og produktet er blevet en stor succes gennem årene. Nupo appellerer jo derfor til alle os travle danskere, som et par gange om dagen føler os sultne i løbet af dagen, hvor mange andre vælger slik og kager, som virkelig ikke er godt for din kondition.

Hvor køber man Nupo?

Nupo kan købes i de fleste store og velassorterede supermarkeder samt i en del helsekostbutikker over hele landet. Men det er klart, at disse butikker ikke kan have alle slags og størrelser af Nupo produkter på hylderne, så du kan finde det bredeste udvalg online på internettet, hvor man ofte endda kan finde Nupo til en noget lavere pris, idet man her har mulighed for at springe forhandlerleddet over, så alle kan købe Nupo til engrosprisen. På hjemmesiden Med24.dk kan man faktisk finde hele Nupos produktsortiment, så her kan man købe både små og større partier i alle mulige smagsvarianter lige fra jordbær, blåbær, chokolade, mokka, karamel mm.

Billede: Mr ATM