… Nej, jeg har ikke været til basketball konference i København – det kunne ellers have været top notch hvis de eksisterede (jeg har researchet, de er der ikke). Jeg er jo desværre ikke professionel basketball spiller, tro det eller ej, så selv jeg må jo have et arbejde så hverdagen og økonomien hænger sammen.

Det var også i den forbindelse jeg tænkte jeg ville lave lidt støj som forhåbentlig kan inspirere andre virksomheder derude, til når de af og til vælger at arrangere en konference, hvad end det så handler om. Jeg var nemlig på en konference i forbindelse med mit arbejde, og det plejer efter min erfaring plejer at være en relativ tør omgang, men denne gang blev jeg positivt overrasket.

Basket på programmet

Det var ikke så meget selve programmet der overraskede mig, jeg ved jo trods alt godt hvad det er jeg går ind til når jeg har tilmeldt mig. MEN arrangørerne havde valgt at kombinere en heldags konference med aktiviteter, herunder basket! Konferencen foregik i Gladsaxe, København hos Copenhagen Sport og Eventpark, og jeg kan godt afsløre at det er super fedt at komme ud og røre sig, efter mange timer hvor man har lyttet, koncentreret sig og siddet stille.

Det var naturligvis frivilligt om man ville være med, og det var ikke kun basket man kunne spille. Der var alle mulige aktiviteter, men I kender mig jo, jeg kan ikke vælge andet 😉 Desværre fik jeg ikke imponeret med en slam dunk i denne omgang. Men selve konferencen var en succes, og det at vi fik lov til at komme ud og bevæge os gjorde da også, at vi lærte hinanden meget bedre at kende. Sport er nu altså den bedste icebreaker i min verden.

Næste gang jeg skal på en konference vil jeg bare krydse fingre for, at det sker i omgivelser som Zoo, bare for at prøve det. Hvem ville ikke gerne kombinere faglighed og dyr som flamingoer, løver, isbjørne og kameler. Just saying. Jeg ved ikke hvor mange andre centre der har så mange aktiviteter som der hvor vi var, men det er da værd at undersøge om man ikke skulle vælge et FEDT sted til sin konference nu hvor man har valgmuligheden.

Kort opsummering til cheferne derude: Konferencer bliver kun endnu federe af, at vi får lov til at slippe tankerne fra det faglige en times tid, og får mulighed for at bruge nogle helt andre dele af hjernen. It works!

Billede: InSapphoWeTrust