Hvad er 2xu?

2xu laver compressions tøj til både over- og underkrop. De laver endda strømper. Selve navnet 2xu betyder ”two times you”, hvilket betyde de vil fordoble din ydevne. Firmaet  som har sit hovedsæde i Australien er begyndt at sælge deres udstyr i Danmark. De har etableret sig som et af de mest avancerede sportsbrands i verden, og bliver anvendt af en række verdensmestre. 2xu bliver endda anbefalet af flere sports instituter verden over. 2xu kan købes her

2xu og forskellige typer af kompression

Mærket er præget af teknologi, hvilket man også ser i deres katalog, hvor de præsenterer de forskellige stoftyper, samt hvilket er gavnlig for forskellige typer af sportsudøvere i forskellige slags vejr. Generelt så arbejde 2xu med flere forskellige typer af kompressions tøj. Elite compression fremmer blodcirkulation, støtter kroppen, og giver hurtiger opvarmning samt restitution. Der er tre andre slags kompressions tøj som fremmer restitution specielt, thermo kompressions tøj, og så en enkle udgave som støtter kroppen og hjælper blodcirkulation. Hvad holder folk tilbage fra at købe produktet? Prisen. Et par kompressions strømper vil koste dig i omegnen af 500kr, og et par kompressions tights koster i omegnen af 1200kr.

Køb en gang brug for altid

Jeg har læst anmeldelser om deres produkter, og de fleste er meget positive om produktet. Hvis man prøver deres produkter på, så forstår hvorfor prisen er så høj. Restitutions tightsne skulle være fremragende af sove i, da man kan mærke de øger blodcirkulationen i de ømme muskler, og de gør virkelig en forskel.

2xu bevæger sig ind i samme niche som Nike, Reebok, Under Armour, som ellers har domineret det amerikanske marked både i NFL og NBA. Det har ofte virket som mere af et mode statement, end af praktiske årsager. Vil 2xu med tiden gå sin sejrgang gennem disse sportsgrene, og derved erstatte andre mærker? Hvis anmeldelserne af 2xu er en indikator, så sker det nok i løbet af de næste få år.

Har du gode eller dårlige erfaringer med 2xu som basketudstyr så skriv gerne og bland dig i debatten.